Психясалата е спечелила колосалните 43 млн. долара през 2023 г.,

...
Психясалата е спечелила колосалните 43 млн. долара през 2023 г.,
Коментари Харесай

Бритни Спиърс все по-откачена, но и все по-богата

Психясалата е спечелила колосалните 43 млн. $ през 2023 година, което внезапно контрастира с следващия й душевен срив. 42-годишната певица е прибрала сумата посредством разнообразни източници на приходи. Сред тях съществени са продажбите на записките й „ Жената в мен “, издадени и в България.

Другите й финансови потоци идват от песента й с Елтън Джон " Hold Me Closer ", която беше издадена през август 2022 година В допълнение тя имаше още и личен парфюм, като в допълнение получава възнаграждения и от музикалния си азбучник.

Иначе се похвали с тежките последствия от следващата изцепка, за която таблоидите оповестиха в последно време. Поп принцесата беше снимана да напуща празненство гола, разчорлена и наметната единствено с един юрган. Сега певицата сподели, че е потърпевша по време на купона и пусна фотография на подутия си крайник. Какво обаче й се е случило, отхвърля да разяснява.

Медиите гадаят, че Бритни може би е жертва на домашно принуждение от страна на Пол Солин – прочут пандизчия, с който тя движи в последно време. Може би е протегнала ръка и още веднъж към дрогата, което е причина за безспирните кавги, в които се замесва.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР