На тузарска яхта събира тен психоложката на ЦСКА 1948 Лилия

...
На тузарска яхта събира тен психоложката на ЦСКА 1948 Лилия
Коментари Харесай

Футболистите на наш топ-отбор не вярват на очите си: Психоложката им се пусна по силикон

На тузарска яхта събира загар психоложката на ЦСКА 1948 Лилия Стефанова.
Още преди сезонът в Първа лига да е завършил публично, русокоската бе освободена от професионалните си задължения и хукна към по-топлите дестинации.
Лили е заведена на италианския остров Капри от своя скришен избраник, чието име не се знае. Тя признава, че от предходната година е сгодена и се радва на любовта. Стефанова към момента е с бели кълки и дупе, като занапред ще се радва на слънчевите лъчи.  Тя пъчи и апетитен бюст на палубата, откакто наскоро си сложи силиконови импланти в гърдите.  Облечена в черен бански, футболната психоложка е напряко изумителна.


„ Най-хубавите моменти съгласно мен са тези, които ни разрешават душата ни да бъде волна “, споделя Лили. Стефанова бе спрягана за държанка на Слави Трифонов. Хубавицата изрично отхвърли.
„ Аз не съм новата жена до Слави Трифонов и негово гадже. Засипваха ме с въпроси. Добре, че най-малко моите другари знаят истината. Сгодена съм, не желая да споделям името на обичания ми, тъй като не е човек от общественото пространство. А по отношение на Слави Трифонов, постоянно съм го уважавала и имам почит от него. Той е извънредно съумял и доста добър управител на екипа си “, разяснява през предходната година Лили пред „ България Днес “.
Сексапилната русокоска към този момент е и телевизионна водеща, като има свое предаване в WnessTV.  Лили е маниачка на тематика фитнес и всекидневно вае фигурата си в залата.
„ Нямаме тематика табу с футболистите. Говорим си за всичко в живота “, не крие психоложката на ЦСКА 1948.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР