Огромен скандал между Слави Трифонов и едно от най-верните му

...
Огромен скандал между Слави Трифонов и едно от най-верните му
Коментари Харесай

Скандал! Филип Станев отказа да спре да „опъва“ Ива Митева, Слави го уволнява?

Огромен скандал сред Слави Трифонов и едно от най-верните му протежета Филип Станев ескалира до краен лимит. Лидерът на Има Такъв Народ е гневен на своя народен представител, че прави секс с предалата партията Ива Митева.

Станев и Митева имат полова случка от към 2 години, само че чак в този момент тя става ясно. Доскоро Слави не е предполагал, че един от най-доверените му хора ще му забие нож в гърба, като има алъш-вериш с Митева, която напусна Има Такъв Народ със скандал и се отдели в лична партия дружно с другия отстъпник Каримански.

Бившият шоумен незабавно наредил на Станев да остави някогашния ръководител на Народно събрание, само че за всеобща изненада той отказал. Сексът сред Филип и Ива бил необикновен и по тази причина депутатът бил подготвен да се бори даже със Слави, единствено и единствено Ива да не спре да му „ пуска “

Филип Станев е разграничен с жена си от няколко месеца. Счита се, че повода е точно случката му с Митева, която брачната половинка му разкрила и му била шута.

Ива също е разграничена с мъжа си. Още преди 2 години той я напусна, откакто тя се намерения за велика в политиката,.

Самият Станев признал пред Слави, че си е паднал по Митева преди 2 години, когато той беше народен представител, а тя ръководител на Народно събрание. Един ден някогашният сценарист пристигна на работа в Народното събрание със скандални дънки, а измежду критикуващите го беше и Ива Митева, която тогава още беше част от Има Такъв Народ. Той харесал тази храброст от нейна страна, поканил я на кафе и по този начин почнало всичко.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Филип Станев Ива Митева Слави Трифонов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР