Защитникът на националния отбор на Франция по футбол Рафаел Варан

...
Защитникът на националния отбор на Франция по футбол Рафаел Варан
Коментари Харесай

Варан: Мароко не е изненада

Защитникът на националния тим на Франция по футбол Рафаел Варан съпостави отбора на Англия, който бе отстрани от " петлите " на четвъртфинал с тима на Белгия преди 4 години.

" Това беше огромен тест. Срещнахме тим, който играе добре с топката. Трябваше да страдаме, с цел да спечелим. Но този мач и оня с Белгия са разнообразни. Четири години във футбола са цяла безкрайност. Нивото продължава да се подвига, тимовете са добре готови тактически, няма неточности ", сподели на конференция футболистът на Манчестър Юнайтед.

" Целта ни е успеха. Знаем, че е мъчно, само че това постоянно е била задачата ни. Много сме удовлетворени, че сме на полуфинал, това е положително показване, само че концепцията е да продължим да печелим ", сподели още централният бранител.
 Рафа Варан: Погба е незаместим за националния тим на Франция
Рафа Варан: Погба е незаместим за националния тим на Франция

" Без него другите играчи ще би трябвало да поемат малко повече отговорност "

" Щом Мароко стигна до това равнище, това не е изненада. Те се пазят доста добре. По-опитните футболисти би трябвало да приготвим нещата, с цел да се борим до последните минути. Трябва да бъдем отлични ", има вяра Варан.

" Даваме си сметка, че вършим нещо огромно в последните години. Постигаме резултати на огромните шампионати. Съсредоточени сме постоянно върху идващия мач, тъй като по този начин реализираме триумфите си ", добави играчът.

" Треньорът ни е деликатен и към най-дребните елементи. Близки сме и знам какво чака от мен. Постоянно приказваме ", сподели още Рафаел Варан.

" Имаме прекомерно огромен опит, с цел да попаднем в клопката. Мароко е доста стабилен тим, който е мъчно да излъжеш. Имат мощен колектив и убеденост, която идва от положителните мачове. Имат доста качествени играчи и ще бъде сложен мач. Те пишат историята на марокански футбол ", споделя французинът.

" Ролята на Гризман в тима се трансформира, само че той има все същите качества. Той покрива огромен терен и има техническа умелост. Той е играчът, който с пасовете си и с пласирането задава ритъма. Той има качествата и опита да извършва тази роля. Той ни носи доста на и отвън терена ", уверен е бранителят.

" Имах потребност да се развикам в мача с Полша. Така го усетих и по този начин го направих. Това е, което се чака от мен, аз постоянно съм поемал моята отговорност. Ако не съм аз, ще е някой различен, значимото е тимът да реагира ", сподели още Рафаел Варан.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР