Кевин Костнър не успя да сдържи сълзите си, след като

...
Кевин Костнър не успя да сдържи сълзите си, след като
Коментари Харесай

Кевин Костнър не успя да сдържи сълзите си след 7 минути аплодисменти в Кан

Кевин Костнър не съумя да сдържи сълзите си, откакто филмът„ Хоризонт: „ Американска сага “ бе посрещнат с продължителни аплодисменти на 77-ото изданиена кинофестивала вКан, заяви Би Би Си.

Актьорът се разчувства по време на седемминутните аплодисменти на премиерата на новияму уестърн.

„ Съжалявам, че трябваше да ръкопляскате толкоз дълго, с цел да схвана, че би трябвало да приказвам “, сподели Костнър и се разсмя.

„ Такива положителни хора. Толкова добър миг, освен за мен, само че и за актьорите, които пристигнаха с мен, за хората, които имаха вяра в мен, които продължиха да работят. Това е занимателен бизнес и аз съм толкоз благополучен, че го открих. Няма такова място като това тук. Никога няма да не помни това - няма да го не помнят и моите деца. “

" Хоризонт " епроект, в който Костнър взе участие, режисира, съавторства, продуцира и финансира самичък.

„ Беше мъчно и не е свършило, тъй като би трябвало да намеря пари ”, сподели Костнър пред „ Ройтерс ”.

Действието в „ Хоризонт: Американска сага ” се развива в продължение на 15 години - преди и след Гражданската война. Филмът споделя за провокациите пред заселниците в американския Запад през 19-и век.
Седемминутниовации
Наред с аления килим, изгорелите от слънцето кино критици и топлото розе, неудобно дългите аплодисменти по време на министър председателите са една от присъщите обичаи на филмовия фестивал в Кан.

В Кан министър председателите - или „ формалните прожекции “ - се организират в Големия спектакъл „ Люмиер “, който побира повече от 2000 души. Правилото е, че всички би трябвало да бъдат с вечерни облекла, а аленият килим, обкръжен от редици фотографи, способства за шума. Друг основен фактор е, че незабавно щом се появят финалните надписи, оператор се втурва в „ Люмиер “ и насочва камерата към главните членове на актьорския състав и екипа,след това на огромния екран се демонстрират фрагменти в непосредствен проект, на които те наподобяват горди,разплакани илисмутени.

Това има двоен резултат - предизвиква публиката да продължи да ръкопляска и прави тестването още по-неловко за гримасничещите режисьори и звезди. Тези фрагменти са и източник на доста отегчени мемове на суперзвезди в обществените мрежи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР