Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров говори пред репортерите по

...
Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров говори пред репортерите по
Коментари Харесай

Даниел Боримиров: До година-две ще върнем Левски на върха

Изпълнителният шеф на Левски Даниел Боримиров приказва пред репортерите по време на празнуването на 110-ия рожден ден на клуба на Могилката в градинката пред 22-ро учебно заведение в центъра на София.

" Левски сега има най-голяма потребност от обединяване. Всеки би трябвало да преглътне егото си и да знае, че Левски е над всички. Наско Сираков не е тук, тъй като има персонални задължения отвън София и се връща в неделя, доколкото знам ", сподели шефът на " сините ".

" Преди всичко желая да видя финансово постоянен Левски. След това можем да надграждаме малко по малко. Оптимист съм от това, което видях и стана в последно време. Правим дребни крачки и ще реализираме задачите си. Ще бъде постоянен клубът и до година-две ще го върнем на върха ", даде обещание Боримиров.

" В последния мач чакам победа против Лудогорец, без значение от резултата. Искаме да зарадваме нашите последователи в края на сезона. Станислав Генчев? Изчакайте до другата седмица и ще научите всичко, не желая в този момент да злоупотребявам с имена. Разбира се, че имаме и други разновидности за треньор ", отговори Даниел Боримиров на въпрос дали Левски е подготвен с различен треньор, в случай че не се реализира съглашение с някогашния футболист на " сините " и сегашен ментор на Крумовград Генчев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР