Защитникът на Байерн Бенжамен Павар ще пропусне първия двубой на

...
Защитникът на Байерн Бенжамен Павар ще пропусне първия двубой на
Коментари Харесай

Павар пропуска началото на сезона за Байерн

Защитникът на Байерн Бенжамен Павар ще пропусне първия дуел на отбора от новия сезон на Бундеслигата против Борусия (Мьонхенгладбах) поради травма, разкри старши треньорът Юлиан Нагелсман.

Френският ляв бек е получил проблем в глезена и се чака да пропусне идващите няколко седмици, в това число дуела за Суперкупата на Германия с Борусия (Дортмунд). „ Много дразнещо е. Той напрви положително усещане на тренировките и бе съществена част от нашите проекти. Бенжамен ще отсъства няколко седмици, само че разполагаме с доста други играчи, които могат да го заменят “, сподели Нагелсман.

В негово неявяване, канадецът Алфонсо Дейвис може да играе като ляв бек в петък, откакто се възвърне от проблем в глезена. Шампионите ще излязат с нова четворка в защита на „ Борусия Парк “, като централният защитник Дайо Упамекано, пристигнал от Република България Лайпциг това лято, ще направи формалния си дебют за баварците. 

34-годишният Нагелсман напусна „ биковете “ след края на предишния сезон, с цел да поеме баварския исполин, който се раздели с Ханзи Флик, поел националния тим на Германия.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР