Притесненията около изчезването на учител по география станаха още по-дълбоки,

...
Притесненията около изчезването на учител по география станаха още по-дълбоки,
Коментари Харесай

Спасители търсят учител, изчезнал на „планината от кости“, загрижени след намирането на зловеща бележка

Притесненията към изгубването на преподавател по география станаха още по-дълбоки, когато ръкописна записка беше открита в безплодна планина.

Ren Tiesheng, 61, прочут с това, че управлява студентски експедиции до планината Miaofeng покрай Пекин, Китай, изчезна на 30 септември 2008 година Взейки със себе си раница, съдържаща пакетиран обяд, вода, вестник и части хартия, служещи като негов спонтанен дневник, Рен увери жена си, че ще се върне същия ден. С експертните знания на Рен в пешеходния туризъм и познаването му на планината Миаофенг, фамилията му нямаше причина да сигнализира до идната заран.

Г-н Балън, подкастър, изясни: „ В този съответен ден Рен знаеше, че нощувката е не е допустимо, тъй като трябваше да се върне вкъщи до идващия ден, тъй като беше 90-ият рожден ден на майка му и той беше доста непосредствен с майка си и нямаше да пропусне това. Рен измисли остроумен способ, с цел да маркира пътя си благодарение на скъсани ленти от вестници, с цел да се увери, че остава на път....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР