Започваме засилени проверки за спазване на мерките за физическа дистанция.

...
Започваме засилени проверки за спазване на мерките за физическа дистанция.
Коментари Харесай

Фандъкова: Започваме засилени проверки!

Започваме засилени инспекции за съблюдаване на ограниченията за физическа отдалеченост. Целият запас на Столичната полиция ще управлява възбраните за събиране на хора на едно място и за разходки в парковете и градските градини. Това е организацията, която вкарваме с шефа на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев. Това написа във Facebook кметът на София Йорданка Фандъкова.

Продължаваме и инспекциите на пазарите с екипи на общината, полицията и Столичната РЗИ. За пазарите са наложителни - един вход и излаз, отдалеченост, еднопосочно придвижване на клиентите и защитни маски за продавачи и клиенти. Призовавам всеки, който би трябвало да излезе от у дома, да носи защитна маска или шал, уточни Фандъкова.

Борим се дружно с зложелател, който не виждаме, а пролетта и слънцето основават лъжливото чувство, че всичко е завършило. За страдание, не е! Анализите на специалистите демонстрират, че идващите дни са извънредно рискови. Нека опазим резултата, който постигнахме дружно с дисциплинираност и с цената на големи персонални жертви. Постигнахме равномерен растеж на заболелите и здравна система, която може да се погрижи за всеки, който се разболее - да не се проваляме!, написа кметът на София.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР