БРЮКСЕЛ (АП) — Антиислямският бранител Герт Вилдерс е на път

...
БРЮКСЕЛ (АП) — Антиислямският бранител Герт Вилдерс е на път
Коментари Харесай

Холандска антиислямска партия е на път да сформира най-новото твърдо дясно правителство на ЕС

БРЮКСЕЛ (АП) — Антиислямският защитник Герт Вилдерс е на път да посредничи за четирипартийна коалиция в Холандия шест месеца след първото място на националните избори, отваряйки вероятността, че още една нация от Европейския съюз ще се насочи към тежката десница седмици преди изборите в целия Европейски Съюз.

Вилдърс сподели, че не чака самичък да стане министър-председател, тъй като остава прекомерно краен за своите съдружни сътрудници, само че неговата Партия на свободата ще бъде движещата мощ в четирипартийна коалиция.

Тъй като твърдо десни и популистки партии в този момент са част от или управляват половин дузина държавни управления в 27-членния блок, те наподобяват в позиция да реализират облаги в изборите в Европейски Съюз на 6-9 юни.

„ Надявам се, че ще стигнем до там. Мисля, че ще стигнем до там. Не виждам по какъв начин ще се обърка “, сподели Вилдерс пред телевизионния оператор NOS рано в сряда, откакто четирите партии реализираха съглашение за държавно финансиране, последната огромна спънка в договарянията. Все още н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР