Ако искате да вземете нов телевизор за последния уикенд на

...
Ако искате да вземете нов телевизор за последния уикенд на
Коментари Харесай

Купувачите на Argos грабват телевизори Samsung на „най-ниската цена досега“ и това не е всичко

Ако желаете да вземете нов тв приемник за последния уикенд на Висшата лига или желаете да подготвите хола си за Евро 2024 тогава в този момент може да е подобаващ миг за извършване на покупки. Argos преди малко започва някои нови покупко-продажби за тв приемници Samsung, като търговецът дава обещание, че в този момент това са „ най-ниските цени до момента “.

Благодарение на последния кръг от понижения към този момент можете да поставите 42-инчов тв приемник Samsung в онлайн кошницата си и да платите единствено £249 за привилегията.

Тази цена е за 2023 година UE43CU7100KXXU 4K модел, който предлага Ultra HD визуализации, гласов надзор, технология за микро затъмняване и цялостен достъп до всички най-популярни стрийминг приложения като Disney+, Netflix, Prime Video и YouTube.

Включва даже интелигентната технология за следене на обекти и адаптивен тон на Samsung. Това избира през кой от предните високоговорители на тв приемника да излиза звукът въз основа на това къде се развива действието на екрана.

• МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ 43-ИНЧОВАТА С...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР