Запалянковците на ЦСКА от фен фракцията Offenders прогнозират, че бъдещето

...
Запалянковците на ЦСКА от фен фракцията Offenders прогнозират, че бъдещето
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА: Бъдещето на футбола изглежда все по-мрачно и гнусно

Запалянковците на ЦСКА от почитател фракцията " Offenders " предвиждат, че бъдещето на футбола ще става все по-мрачно и гнусно. Повод за тяхната реакция е опитът да се сътвори Суперлига, посредством която 12 европейски гранда желаят да печелят милиарди за сметка на всички останали.

" С оглед новините от нощес, бъдещето на футбола наподобява все по-мрачно и гнусно. Любимата игра, с която сме закърмени от деца, бива убивана постепенно и трудно от корпоративния интерес, измисления маркетинг и произвола на властимащите структури. За това не се чудете за какво всичко друго отваря, а единствено стадионите не. Защо всичко друго е значимо, само че единствено не и мнението на същинските почитатели - тези, които пътуваме до близки и далечни местоположения в ден, нощ, мраз и зной с едничката цел да бъдем до обичаните си тимове. Които сме на стадиона всяка седмица, без значение дали сме съгласни или не с моментното положение на клуба, формата и управлението му.

Тези, които останахме същински на инат на всичко просташко и подправено към нас. Продуктът, наподобяващ футбол, който се пробват да ни пробутат за сметка на това, с което сме закърмени, не изисква наличието ни и не се вълнува от мнението ни.

Само че не всичко е изгубено. Защото до момента в който има кой да възпламени най-малко една светлинка в непрогледния мрак, има вяра. Защото част от нашата ДНК е в никакъв случай да не се предаваме. И продаваме.

Не бъди съвременен, остани същински! ", пишат ентусиастите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР