Активната съставка в Ozempic - семаглутид - помага на хората

...
Активната съставка в Ozempic - семаглутид - помага на хората
Коментари Харесай

Фалшификати на популярно лекарство се разпространяват чрез сайтове и социални мрежи

Активната съставна част в Ozempic - семаглутид - оказва помощ на хората с диабет вид 2 да управляват количеството захар в кръвта. Но една инжекция седмично алармира на мозъка, че сме сити и надлежно понижава желанието за ястие. Това свойство на лекарството го трансформира в търсено средство за елементарно и дейно намаляване и надлежно търсенето на Ozempic се разрастна дотам, че провокира дефицит и надлежно сътвори пазар за подправени версии на лекарството.

Това накара СЗО да пусне световно предизвестие за подправени версии на Ozempic, популяризирани най-често онлайн. Фалшиви партиди на Ozempic са конфискувани от управляващите в Обединеното кралство, Съединени американски щати и Бразилия, само че в предизвестието си СЗО споделя, че следи разпространяването на рисков Ozempic по целия свят от 2022 година насам.

До момента е открито, че някои от подправените партиди въобще не съдържат семаглутид, до момента в който в състава на други са открити разнообразни медикаменти като инсулин, което може да докара до „ непредсказуеми резултати ”,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР