32-годишна бургазлийка е убита от своя 35-годишен приятел от Айтос

...
32-годишна бургазлийка е убита от своя 35-годишен приятел от Айтос
Коментари Харесай

ОДМВР-Бургас с подробности за жестокото убийство и самоубийство в Бургас

32-годишна бургазлийка е убита от своя 35-годишен другар от Айтос през вчерашния ден в Бургас, оповестиха от полицията. Двамата са живеели на фамилни начала и малко преди този момент са се скарали на обществено място. 

Около 18:04 часа жител е подал сигнал за жена, която лежи на земята в безпомощно положение пред храм „ Света Троица “ в едноименния парк. Пристигналите на място служители на реда открили, че дамата е умряла от прободна рана с нож в региона на врата.  Установено е, че това е 32-годишна бургазлийка.

Само 10 минути по-късно е получен сигнал за случай в региона на вх. 3, бл. 10 в к-с „ Славейков “ , при който от междуетажната площадка на ет. 12 скочил мъж. Това е 35-годишен айтозлия, който направил жестокото ликвидиране

Телата на двамата починали са откарани за аутопсия в поделение „ Съдебна медицина “ към УМБАЛ – Бургас. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

По информация на „ NOVA “ двамата са живели дружно в апартамент в ж.к. „ Зорница “. В момента детето е при майката на починалата . Днес обществените ще решат какви дейности да подхващат за бъдещето му. С него ще работи психолог. То не е станало очевидец на жестокото ликвидиране на майка му. 

Очевидци описват за ужасяващото ликвидиране и последвало самоубийство в Бургас

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР