Замисляла ли си се кога правиш най-много секс? Ново проучване

...
Замисляла ли си се кога правиш най-много секс? Ново проучване
Коментари Харесай

Най-много секс се прави през януари

Замисляла ли си се по кое време правиш най-вече секс? Ново изследване сподели, че свободните дами са най-склонни на опити през първия месец от годината. Тогава са най-многото свалки, а изключително известен е сексът за една нощ.

Точно след изобилните Коледни и Новогодишни празници настава депресията. През януари е най-трудно тя да бъде излекувана. Затова доста дами протягат ръка към секса като лек.

Освен това, януари бележи началото на годината. Няма по-подходящо време за секс от началото, което е скучно, празно и депресивно, споделят читателките на venera.bg. А депресията се лекува с празненство, шоколад или...секс ;)

Януари също по този начин е и най-подходящият месец за инцидентните връзки. Онези къси и пламенни свалки с някой съвсем чужд е най-вероятно да се случат при започване на годината. Тогава е месецът, в който с лекост одобряваме подобен тип новогодишни дарове.

Така че в случай че и ти си попадаш в онази статистика на дамите, правещи най-вече секс през януари, то няма нищо необичайно в това. Ако ти предложат подобаващ подарък, за какво пък да не го приемеш ;)

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР