Какво е изневярата? За едни сексът е изневяра, за други

...
Какво е изневярата? За едни сексът е изневяра, за други
Коментари Харесай

Това не се брои! Три случая, в които изневярата е разрешена

Какво е изневярата? За едни сексът е невярност, за други – целувката, за трети единствено мисълта за различен човек е нечестност.

Всички друго дефинираме изневярата, само че истината е, че не всеки взор, мигане или усмивка са мотив за терзания и подиуми на ревнивост.

На твоето внимание предлагаме три случая, в които „ изневярата “ е позволена, а ти не трябва да се сърдиш:

Изневяра насън

Да, знаем, че ти би трябвало да си единствената в сърцето и мислите му, само че той няма надзор над сънищата си. А и еротичният сън постоянно значи нещо напълно друго от предпочитание за секс с някого. Така че радвай се, че в действителността ти си единствената за него и го остави свободен в сънищата му.

Секс мечти

Всички имаме секс мечти, ти също – признай си. Както ти можеш да фантазираш за Крис Хемсуърт да вземем за пример, по този начин и той има право да си мисли за Скарлет Йохансон да речем. И не, това не значи, че не желае да е с теб, индивидът просто има въображение.

Невинен флирт

Тук основната дума е „ почтен “. Всички от време на време се отдаваме на палави диалози, горещи танци или пиперливи шегички. Причините са доста – от „ скучно ми е “ до „ единствено да си погаля егото малко “.

Всичко това е в реда нещата, стига да си остане почтен флирт – без усеща и страсти – нещо, което в рамките дневно сме не запомнили, че се е случило.

И не забравяй – научно потвърдено е, че хората, които са несигурни във връзка с връзката си, са по-склонни да считат и най-обикновеното другарство за симптом на невярност.

Така че не бързай с изводите и обвиняванията, преброй до 10 и тогава оцени обстановката, която те тормози. Ако към момента го подозираш в нечестност, огледай се за признаци, които издават изневярата. А тези публикации може да ти оказват помощ:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР