Ако не си фен не този вид твърде добре поддържани

...
Ако не си фен не този вид твърде добре поддържани
Коментари Харесай

За рисковете да излизаш с метросексуален мъж

Ако не си почитател друг тип прекомерно добре поддържани мъже, то положителната вест е, че английски учени откриха, че метросексуалните мъже излизат от мода. А тъкмо модата е измежду целите на този мъж. Всички го познаваме, той е изгладен, постоянно добре обръснат, поддържан, добре комплициран...но рискуваш краката му да са по-гладки от твоите и да има повече кремове в нощното си шкафче от теб.

Той е благ и гальовен с теб и в никакъв случай няма да те нагруби. Той е надалеч от познатия ни балкански типаж - наедрял, мощен мъж, с голямо бирено шкембе, който пие ракия и чака да му нарежеш салатата. Метросексуалният мъж ще пие вино с теб, ще бъде изключително благ и деликатен...но рискуваш приятелите ти да посмислят, че излизаш с гей. А и той в никакъв случай няма да бъде толкоз неустрашим, колкото ти се желае.

Хубаво е, че той постоянно ще наподобява добре и всички ще ти завиждат, че излизаш толкоз поддържан мъж. Той се грижи за себе си, даже когато отива да изхвърли боклука. Никога няма да те злепостави. Рискуваш обаче да наподобява по-добре от теб на моменти и да е прекомерно суетлив. Няма да ти се отразни добре да ходите дружно на пазар.

И последно - метросексуалните мъже може и да излизат от мода, само че има нова мода при тях - качването във фейсбук на превзет фотоси с муцунки и гримаси. Не знаем до каква степен това би ти понесло.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР