В какво се крие сексапила на пилотите, полицаите, пожарникарите, военните,

...
В какво се крие сексапила на пилотите, полицаите, пожарникарите, военните,
Коментари Харесай

Защо мъжете в униформи са толкова секси

В какво се крие сексапила на водачите, служителите на реда, пожарникарите, военните, специфичните сътрудници, жандармеристите...можем да изброяваме дълго. Факт е обаче, че множеството дами си падат извънредно доста тъкмо по подобен вид мъже в униформи. Например който и водач да попиташ, няма да се оплаче от липса на женско внимание, даже и да не е най-красивият мъж. Разбира се, всеки подобен мъж в униформа е заобиколен от дами и може да си разреши да е мачо и нормално го прави. Така в множеството случаи свалката с мъж в униформа завършва бързо. Какво обаче прави този вид мъже толкоз неустоими?

те са мощни

...и могат да те спасят във всяка обстановка, от всеки изверг. И какво повече би желала една жена. Модерният рицар не е на бял кон, а е в униформа и пагони. Той е млад, добре поддържан, а в това време е задоволително мощен, рационален, умен и се бори с неприятните, в името на справедливостта. И това в случай че не е секси...

те са мъжествени

Няма да видиш мъж в униформа да плаче, да се допитва за всяко нещо с майка си, да е нерешителен в себе си, да чака да му платиш сметката, да е безконтролен или лекомислен....Въобще, всички неща, които елементарните мъже вършат и с които извънредно доста нервират. Мъжете в униформи са мъже, с основно М или най-малко по този начин се надяваме всички.

те са смели

От мъжа в униформа очакваш да е самоуверен и съдбоносен. Надали той би се тормозил да попита чужд за пътя или да попита шефа си за покачване. А на нас ни е омръзнало ние да сме смелите, нали?

Ето няколко отговора на един от безконечните въпроси в женския свят. А може би тук има и малко тайнственост. Освен, че са смели, мъжествени и мощни, униформата сигурно може да накара всеки мъж да наподобява необикновено секси...е, съвсем всеки мъж.


 

 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР