Сексът за една нощ дълго беше табу... поне за женската

...
Сексът за една нощ дълго беше табу... поне за женската
Коментари Харесай

Сексът за една нощ не е толкова лоша идея

Сексът за една нощ дълго беше табу... най-малко за женската част на популацията. Може би не табу, само че „ не се гледаше с положително око ” на дамите, последователи на този вид милувки. Нещата обаче очевидно се трансформират, тъй като към този момент и дамите, и господата започнаха да си признават, в случай че имат желания към еднократната свалка пред дълга връзка. Някои от тях акцентираха и редица преимущества на този вид връзки:

Бурен и разкрепостен секс

Сексолозите изясняват, че измежду главните преимущества на секса за една нощ са разкрепостеността на ласките, бурността и склонността към опити.

Аз съм красива и мечтана

Повечето дами споделят, че сексът за една нощ покачва самочувствието им и ги кара да се усещат по-красиви и мечтани.

Лек за ранено сърце

Част от тях пък признават, че неангажиращият секс е измежду най-хубавите способи да се преодолее несполучлива връзка. Някои стигат и по-далеч, като го назовават лекарство за засегнато сърце.

Освен това наранените дами избират да „ одобряват ” това лекарство благодарение на някой чужд, за който са сигурни, че в никакъв случай повече няма да срещнат.

Научното пояснение

Психолозите изясняват това държание с ендорфините, които се образуват по време на секс. Те оказват помощ за възстановяване на настроението и отклоняват  мислите от някогашния към нещо надалеч по-приятно.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР