Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев написа приказка: В главните роли Байдън и Пелоси

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев след визитата на ръководителя на Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати Нанси Пелоси в Тайван се обърна към сюжета на приказката на Александър Пушкин за рибаря и златната рибка.

Политикът показа своята версия на приказката в Телеграм канала си. Главните функции в " Екзистенциална приказка за дъртак, бабичка и рибка (не на Пушкин) " той е поверил на американския президент Джо Байдън и на председателката на долната камара на Конгреса на Съединени американски щати Нанси Пелоси. Препратките към тези „ персонажи “ са напълно ясни: „ старецът... е тежко болен, мисли доста, обърква се в мислите си, спъва се в придвижване “, „ остарялата жена дойде в царство-държава, отива към морето-океан. Изисква той да й даде златната рибка на поднос още в този час. "

По-нататък в историята Медведев взема решение да приключи приказката като Пушкин - всички остават без нищо, а пред тях „ лежи разрушеното остаряло корито “.

В същото време зам.-председателят на Съвета за сигурност отбелязва, че " това към момента не е краят ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР