Заместник-председателят на 37-то народно събрание Атанас Железчев внесе документите на

...
Заместник-председателят на 37-то народно събрание Атанас Железчев внесе документите на
Коментари Харесай

Атанас Железчев внесе документите на БЗНС в ЦИК

Заместник-председателят на 37-то национално заседание Атанас Железчев внесе документите на партия Български земеделски народен съюз за присъединяване в идните парламентарни избори, оповестиха от партията.

От групировката акцентират, че са наследници на Никола Петков, на доктор Георги М. Димитров, на вицепрезидента (1997-2002г.) Тодор Кавалджиев. Преди 1989 година са избити и репресирани от комунистическия режим хиляди земеделци, напомнят те.

" Убедени сме, че лицемерният сюжет за завръщането във властта на наследниците на някогашните комунисти, взаимно с новите популисти и крайни националисти, ще тласне Родината ни в път, друг от евроатлантическата ѝ принадлежност ", настояват от партията.

За Български земеделски народен съюз традициите и приемствеността в политиката са съществена полезност и поръчител за отстояването на правила, а не на персонални планове и ползи, твърдят от партията.

Припомняме, че партиите, записали се до момента в ЦИК, са: КОД, Вътрешна македонска революционна организация " Изправи се? Мутри вън! ", " Демократична България ", Българска социалистическа партия, АБВ, " Републиканци за България ", " Възраждане ", " Атака " и " Коалиция ЗАЕДНО за България ", ИТН ", Движение за права и свободи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР