Повече от 40 тийнейджъри са прекарали една година, учейки за

...
Повече от 40 тийнейджъри са прекарали една година, учейки за
Коментари Харесай

Родители казват, че учениците са прекарали година, учейки „за нищо“, тъй като училищен брак е курс в „сексистки“ ход

Повече от 40 младежи са прекарали една година, учейки „ за нищо “, откакто учебното заведение им е премахнало курса по BTEC, споделят родителите им.

Студентите в Oasis Academy на остров Шепи в Кент учат интензивно за подготовка за коса и хубост от септември. Сега, след отдръпването на BTEC, от тях ще се изисква да отделят в допълнение време, като се съсредоточат върху своите GCSE по британски, математика и естествени науки – макар че курсът по коса и хубост съответствува повече с някои от бъдещите им кариерни цели.

Учениците бяха помолени да продължат уроците си до края на 10 клас и да положат пробни изпити по предмета, макар че в никакъв случай няма да получат действителната подготовка заради решението на Leigh Academy Minster Trust (LAM ), който би трябвало да поеме учебното заведение от септември.

В писмо до фамилиите организацията декларира: „ LAM няма да продължи квалификацията за коса и хубост BTEC равнище 2 през идната година. Тази подготовка ще бъде сменена от спомагателна специа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР