Твърди се, че фенове на мръсници се представят за привърженици

...
Твърди се, че фенове на мръсници се представят за привърженици
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед разказа как мръсници се представят за привърженици с увреждания, за да получат достъп до билети

Твърди се, че почитатели на " мръсници " се показват за последователи с увреждания, с цел да получат достъп до мачове като посетител, осведоми Манчестър Юнайтед.

Директорът на услугите за поддръжници на Юнайтед, Сам Келехър, беше преподавател по отношение на билетите на последния конгрес на почитателите, като на дневен ред беше злоупотребата с билети за хора с увреждания. Дискусията разкри, че е имало „ няколко подробни и загрижени недоволства по отношение на хипотетичен проблем с билети в особено построени уреди за почитатели с увреждания “, с изказвания за последователи без увреждания, седнали в инвалидни колички, с цел да имат достъп до мачове, откакто билетите са били импровизирано продадени.

Клубът получава особено систематизиране тук-там за инвалидни колички за всяко посещение, в което взе участие. Понякога броят на издадените билети може да бъде толкоз дребен, колкото „ пет или осем места “.

Секретар на асоциацията на последователите с увреждания на Манчестър Юнайтед, Chas Banks разпалено разказа по какъв начин е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР