Заместник-председателя на „Газпром“ Александър Медведев и Валерий Голубев са освободени

...
Заместник-председателя на „Газпром“ Александър Медведев и Валерий Голубев са освободени
Коментари Харесай

Чистка в „Газпром“ - зам.- председателите Александър Медведев и Валерий Голубев са освободени от длъжност


Заместник-председателя на „ Газпром “ Александър Медведев и Валерий Голубев са освободени от длъжностите си, се споделя в известие на съветската газова корпорация.

„ Александър Медведев е освободен от длъжността заместник-председател на компанията. Той ще е концентрира върху активността на Международния настоятелен конгрес и работата си във футболен клуб „ Зенит “, се споделя в известието, представено от съветските организации.

„ Валерий Голубев е освободен от длъжността заместник-председател на сдружението. Председателят на ПАО „ Газпром “ Алексей Милер благодари на Валерий Голубев за многогодишната плодотворна работа за богатството на ПАО „ Газпром “, се отбелязва в известието.

Освен това от длъжността шеф на департамента по рандеман в „ Газпром “ е освободен Всеволод Черепанов. „ Той продължава работата си на друга служба в Групата „ Газпром “, означават от компанията.

Съответните решения за преустановяване на пълномощията като членове на управителния съвет на ПАО „ Газпром “ ще бъдат взети от съвета на шефовете на компанията, се прецизира още в известието.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР