Зам.-председателят на БСП Кирил Добрев ще оглави Националния предизборен щаб

...
Зам.-председателят на БСП Кирил Добрев ще оглави Националния предизборен щаб
Коментари Харесай

Кирил Добрев оглави предизборния щаб на БСП

Зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев ще оглави Националния избирателен щаб на партията за локалните избори. Това реши аленият пленум на " Позитано " през днешния ден.  Постът беше овакантен от Георги Свиленски, който хвърли оставка след загубата на евровота.  Добрев бе препоръчан за началник на щаба на Националния съвет от соцлидера Корнелия Нинова. За кандидатурата му гласоподаваха 78 членове на пленума, " срещу " бяха петима, а трима се въздържаха.

Финансови нарушавания в изразходването на бюджета на Българска социалистическа партия за първите 6 месеца на годината няма. Такива не бяха открити от съвещанието на Националния съвет на партията, което одобри финансовия доклад на Нинова.

На съвещанието била предоставена подробна информация за направените разноски по пера, както и актуализация на бюджета до края на годината с оглед препоръчаното от ГЕРБ понижаване на партийните дотации от 11 на 1 лев на глас.

Дискусията по бюджета била дълга. Предшественикът на Нинова на лидерския пост Михаил Миков обаче разкритикувал обществените изяви на членове на Националния съвет, които внушават, че в партията има финансови злоупотреби. По този метод се разрушава облика и доверието в Българска социалистическа партия, предизвестил той.

С повече от 50% се орязва щатът на " Позитано " 20 поради идното понижаване на дотацията. Досега партийният уред по ведомост е бил 148 души, към този момент става 64.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР