Зам.-директорът на Главна дирекция Национална полиция Константин Димитров напуска системата

...
Зам.-директорът на Главна дирекция Национална полиция Константин Димитров напуска системата
Коментари Харесай

Само във Фрог: „Вечният“ зам.-директор в МВР изненадващо напуска системата

Зам.-директорът на Главна дирекция ”Национална полиция ” Константин Димитров напуща системата на Министерство на вътрешните работи. Той се снабди с прозвището „ безконечният “ поради дългите години, които съумя да се задържи на високия пост.
Димитров е изискал да си тръгне, като е посоли персонални аргументи. Това изненадало сътрудниците му, които го харесват поради премерения звук и въздържаност, която демонстрира в работата си. Някои позволяват, че може да е бил посъветван да си тръгне, с цел да освободи мястото за избран от политиците човек. за разлика от доста началници в Министерство на вътрешните работи, Константин Димитров, съзнателно или не, е избягвал обществената популярност. За това и не е изключително разпазнаваем в обществото, въпреки мястото му да е едно от най-отговорните в системата. Освен този пост вакантно продължава да бъде мястото и на основния секретар.

Продължава настойчиво да се разяснява, че за него се гласи някогашният главсек Светлозар Лазаров. Преди към месец Валери Симеонов скочи против това предложение на „ Атака “. След махането му от вицепремиерския пост, обаче, това не е изключено да се случи, въпреки, че споменът за позорната акция в Лясковец, при която почина командосът Емил Шаров, не е отминал. Сред ченгетата се разяснява, че шефът на хасковската полиция Ангел Цанков също бил спряган.

Основание да мислят по този начин им давал обстоятелството, че показал непосредственост с шефа на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. В момента „ се клатят краката “ и на шефа на полицията във Враца Янко Янколов. В момента Инспекторатът го ревизира по сигнал за злоупотреби, пуснат от неговия заместител Николай Григоров.

В момента се прави чистка в звеното, което се бори в автокражбите в ГДНП. Причината е, че огромна част от оперативните служащи са заиграли с бандитите и са почнали да ги покровителстват. Целта е те да бъдат отстранени.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР