Задържаха извършители на кражби, грабежи и хулиганствово в рамките на

...
Задържаха извършители на кражби, грабежи и хулиганствово в рамките на
Коментари Харесай

След спецакция в Сливен: Задържаха мъже за кражби, грабежи и хулиганствово

Задържаха причинители на обири, грабежи и хулиганствово в границите на профилирана интервенция в Сливен, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Униформените са подхванали акцията за противопоставяне на закононарушенията против собствеността и личността в квартал „ Надежда “.

Действията, извършени под надзора на Районна прокуратура-Сливен, са осъществени след постъпили на 13 ноември известия за обири в квартала. В резултат на бързата реакция още същия ден са арестувани трима престъпно проявени мъже на 19, 47 и 50 години.

В хода на следствието полицейските чиновници открили, че денем 19-годишният със мощ е издърпал златна обеца от ухото на 12-годишно момиченце.  В хода на работата е открито, че той е направил кражба на тонколони от молитвен храм в кв. „ Надежда “, както и различен обир на територията на квартала, за който не е обявено в РУ-Сливен.

Работата по откриване и документиране на цялостната незаконна активност на арестувания продължава . По време на полицейските дейности бил получен сигнал за безчинство в игрална зала на ул. „ Трайчо Китанчев “.

Незабавно пристигналият на място полицейски екип задържал 47-годишен мъж, който отправял обидни думи и закани към личния състав и гости в залата.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Униформените реагирали и на известие за джебчийска кражба на ул. „ Антон Пану “ в града - от връхната дреха на 69-годишен мъж били откраднати персонални документи и 300 лв..

При подхванатите бързи оперативно-издирвателни дейности в полицейския капан попаднал 50-годишен мъж, престъпно проявен и осъждан. Той е направил цялостни признания и предал откраднатите движимости. По случая се води следствие.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР