Забравете за едночасовите изтощителни тренировки във фитнеса, необходими са ви

...
Забравете за едночасовите изтощителни тренировки във фитнеса, необходими са ви
Коментари Харесай

Тренировката за която и звездите намират време

Забравете за едночасовите изтощителни тренировки във фитнеса, нужни са ви единствено 20 минути

Неоспорим факт е, че всекидневието на всички ни е натоварено и с напрежение. Независимо какъв брой мощно желаем да упражняваме постоянно, от време на време просто не ни остава време да стигнем до залата. 

Инструкторката на звездите Симон де ла Руе знае това и се е наложило да бъде доста изобретателна в правенето на стратегия, която да удовлетвори към този момент цялостните графици  на звезди като Рийз Уидърспуун и Дженифър Гарнър. А резултатът от тази стратегия са стегнатите ръце на Гарнър и изваяните крайници на Рийз Уидърспуун.

Представяме ви  20 минутната звездна подготовка , която е задоволително интензивна и ефикасна, без да лишава прекалено много време от деня ви.

Необходима ви е единствено постеля, върху която ще изпълнявате упражненията. Всяко от тях ще би трябвало да повторите по 3 пъти с 15 секунди отмора сред обособените извършения, а цялата подготовка е целесъобразно да вършиме 2-3 пъти седмично за оптимални резултати. 

Упражнение №1

За това упражнение най-важно е да стъпите устойчиво на земята и да държите краката на широчината на раменете. Така ще предотвратите вероятността от контузии. След като отскочите и се приземите, клекнете и по този начин направете още 10 пъти. Цялото упражнение повторете 3 пъти, а след това преминете към идващото.

Упражнение №2

Бъдете сигурни, че китките се намират под раменете ви, а коленете са сгънати под прав ъгъл. Дръжте гърба изправен, а когато съберете ръката с противоположното коляно, задръжте за секунда, с цел да активирате коремната мускулатура. Повторете 20 пъти, а цялото упражнение – 3 пъти.

Упражнение №3

Започнете като загреете китките, с цел да избегнете навяхване или разпъване. Идеята на това упражнение е да натовари ръцете повече от естествената лицева опора и също по този начин да включи мускулите на корема. Възможна алтернатива е да извършите упражнението на колене, в случай че ще ви е по-удобно. Повторете 10 пъти и направете 3 сета.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР