Забелязали ли сте колко популярни станаха изследванията на ? Неговите

...
Забелязали ли сте колко популярни станаха изследванията на ? Неговите
Коментари Харесай

Събудете рептилията у себе си и изпълнете всичките си желания!

 Забелязали ли сте какъв брой известни станаха проучванията на? Неговите процеси и работа, неговите съставни и съществени функционалности? Защо има толкоз доста хора, които се интересуват от това?

Може би откакто има търсене – има и предложение? Възможно е и науката да е разкрила доста достоверни обстоятелства и причини в интерес на тази наклонност.

Ако по пътя на живота си сте изгубили мозъка си – вие сте обречени да го вземате „ назаем “от другите. Ние Ще ви помогнем   да си го „ върнете “ назад!

И по този начин, Мозъкът се състои от три области:

1. Рептилска

Най-древната област. Тя обезпечава нашата сигурност и размножаване посредством инстинкта за оцеляване. Отговорна е за безсъзнателната страна на нашия живот и автоматизираните реакции.

Когато е ужасно, когато е рисково, когато би трябвало да се бяга или да се стои неподвижно, тялото незабавно реагира. Генетичния опит за реакция, без внимание и надзор: трептене, потрепвания, отделя адреналин и пот. Да се управлява това е невероятно, както и да не мигате, когато кихате.

Паметта на равнище рептилия е колосална.

2. Лимбична област, система или „ мозък на бозайник “

Тя ръководи нашите положения. Това е системата за обработка на нашите страсти, която има “външен надзор ”. Между другото, любовта също се намира тук.

Тук си имаме работа с публични, общинни, командни, обществени процеси. Ние сме за продължаването на рода!

Работи следният Алгоритъм: Свой – Чужд. Вродена скица за държанието на хората и животните, която обезпечава различаване на членовете на своята общественост: стада, ята, племена и други

По-ярко изразена реакция към хора със същото име като вас или към тези от същия град, от същата страна. Забелязали ли сте, че тази реакция е по-предразполагаща и отзивчива, „ свои “, по този начин да се каже?

Например, вие се страхувате от обществени изявления. Задайте си въпроса: „ Какво е толкоз смущаващо? Хора като хора … “

Проявява се боязън от непризнаване. Непризнаване = непознат. Ако е непознат, се включва рептилската област и споделя: „ Това е рисково! “ Чувствате го в тялото си, в гласа си, чувствате се „ не на мястото си “.

Биологичният смисъл на инстинкта „ Свой – непознат “ се състои от две условия.

Първо, срещата с непознат може да донесе огромни неприятности: може да нападне, да отвлече дете или запасите с храна.
Неприятности  могат да се чакат и от своите, въпреки, че са по-малко евентуални, защото в общността действат  в една или друга степен закони, ограничаващи свободата на обособените членове.

Тази област на мозъка е ориентирана към приемане на еволюционно преимущество. Необходимо е дружно да се борим за оцеляване. Така е замислено от природата.

Лимбичната област е устроена по подобен метод, че в случай че не беше инстинктът „ Свой – непознат “, животното би имало прекомерно огромно прелъщение да изяде близък си – вместо да се пробва да откри жертва в продължение на дни, излагайки живота си на риск. По подразбиране ние се считаме за „ свои “.

3. Неокортекс – Новата кора

При делфините неокортексът е изключително огромен и точно тези области са развити у хората и са виновни за висшата нервна активност. При хората тя е единствено някакви си 2%.

Тази област на мозъка е виновна за осъзнаването, отговорността, фокуса, интелекта. При раждането неокортексът не знае съвсем нищо, учи се посредством опит. Всичко, което научаваме за света – построяваме, сътворяваме, караме кола, вършим капучино с автомата и хиляди хиляди други неща, с които всекидневно взаимодействаме – се съхраняват в неокортекса.

Неокортексът генерира команди за моториката, мисли и е виновен за това, когато готвите спагети със сос или пишете публикация като тази.

Езикът също се основава и се схваща от тази област на мозъка. Неокортексът е виновен и за визуализацията.

Упражнение „ НЕОСМАРТ “

Има едно упражнение, постоянно го употребявам за развиването на неокортекса.

Седнете на пода. Заемете поза Лотос, поставете дланите си на коленете. Подишайте умерено, отпуснете се се. Погледнете право напред и по-късно с 25-30 градуса по-високо.

Мястото, в което гледате: изберете бяло или бежово (неутрални цветове), без рисунки и картини. Започнете да рисувате в мозъка си, представете си какво желаете най-вече. Можете да произнасяте задачата си.

Това Може да звучи по този начин: „ Аз Създавам любящи, доверителни, същински, буйни връзки (всякакви епитети, това е пример) с моя мъж/моята жена (казвате името), с другар, (партньор). И по-късно стъпките, които ще предприемете, с цел да се случи това.

И в това време създавате картини в мозъка си. Не затваряйте очите си. Дишайте отмерено и бъдете във фокус  и осъзнатост, не се разсейвайте от мислите. Ще има милиони от тях, и това е обикновено.

Ако вършиме това редовно (веднъж дневно е достатъчно), ще видите по какъв начин облици и силуети се появяват в мозъка ви с лекост. Възможно е да се набелязват по 2-3 цели по едно и също време. Но не се претоварвайте. Действайте последователно, започнете с една.

Можете да рисувате това, което желаете, където си желаете. Завършете, когато почувствате, че е задоволително. Благодарете на себе си и на Вселената.

5sfer

Още по тематиката:

Мъдростта на индианските шамани: “Хората се разболяват от несбъднали се стремежи “!

 

„ У Душата няма да се появи дъга, в случай че в очите няма сълзи “. Тези хора неправилно са наречени   ​​индианци единствено тъй като европейските навигатори сметнали, че откритите от тях земи са…

Цялата публикация

Джоузеф Мърфи: Научни молебствия за извършване на стремежи!

 

Знаете ли, че Джоузеф Мърфи е писал научни молебствия, които оказват помощ да се извършват стремежи? Може би сте  чели негови книги или   публикации с образци за тези молебствия? Но,…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР