За знаменитостите външният вид, както знаем, винаги е от значение.

...
За знаменитостите външният вид, както знаем, винаги е от значение.
Коментари Харесай

Музикантът, който свали над 20 килограма

За звездите външният тип, както знаем, постоянно е от голяма важност. Някои са подготвени на съвсем всичко в името на това да наподобяват добре, а за тези, които се борят с килограмите, предизвикването може да се окаже в действителност мъчно и трудно.
 Емили Ратайковски, High Low with EmRata, загубата на тегло и по какъв начин й се отразяват психическите контузии
Защо Емили Ратайковски отслабна фрапантно

Как влият щастието и нещастието на тялото на модела

Шей Муни от кънтри дуото Dan + Shay да вземем за пример напълно неотдавна разкри повече за това по какъв начин е свалил над 20 кг за пет месеца.

Към видео монтаж от фотоси в Instagram той споделя какъв брой необичайно му е да не се разпознава. Освен че на фрагментите можем да забележим разликата във външния тип на музиканта, от думите в описанието на поста можем да разберем и че за него в този момент е от изключително значение както с какво се храни, по този начин и с кого прекарва времето си, а и защо избира да прекарва времето си.

" Толкова съм признателен за хората в живота ми, които ми помогнаха да направя смяната. Никой не ме е принуждавал за това. Исках да трансформира живота си поради себе си ", написа още Шей Муни и признава, че в никакъв случай не се е чувствал по-жив.

И както и бихме предположили, жертви в името на смяната към по-добър външен тип и здравословно положение, несъмнено, е имало. Музикантът споделя, че с цел да смъкна повече от 20 кг за пет месеца, е трябвало да се храни прецизно, въобще да не пие алкохол, да върви пеш по 11 километра дневно и да включва в тренировките си и тежести.
 Риана, Супербоул 2023 и какво сподели певицата за присъединяване си през идната година
Пищните форми, които Риана не се срами да покаже

И каквосподели певицата за присъединяване си на Супербоул 2023

" Промених изцяло метода си на живот и безусловно в никакъв случай не съм се чувствал по-добре физически, душевен и духовно ", споделя Шей Муни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР