За измамници, които обикалят в района на автомагистрала Тракия“ край

...
За измамници, които обикалят в района на автомагистрала Тракия“ край
Коментари Харесай

Мошеници дебнат на АМ Тракия: „Закъсали” на пътя молят за помощ, бутат пръстени менте

За измамници, които обикалят в региона на автомагистрала „ Тракия “ край Пловдив, алармират фенове на NOVA. Пострадали към този момент се сплотяват във Фейсбук групи и търсят причинителите.

Схемата, по която работят, е добре забравена и остаряла. Спират ви сякаш изпаднали в потребност хора, които имат потребност от пари за гориво, и оферират да ви продадат златен пръстен на цена, в пъти по-ниска в сравнение с би коствал, с цел да могат да заредят автомобила си.

По данни на полицията групата се състои от румънски жители, които гастролират от седмици в региона. Измамниците се придвижват с 10 автомобила.

Десетки към този момент са и излъганите, по случайност част от причинителите внезапно попаднали и на Желязко Желязков. „ Махаха за помощ. Когато стопирах, хвърлиха в колата пръстен, който си има даже печати. Говореха на негоден съветски ”, спомня си той. Единият мъж даже почнал да плаче. Разказал, че майка му умряла неотдавна, не запомнил си картата на бензиностанция, а Желязко даже му предложил да го закара до там. След пръстена, мъжът посочил и скъпо изглеждащ часовник. Измаменият решил да им даде 100 лева, с цел да им помогне, само че „ закъсалият ” дръпнал всичките му над 500 лева от портмонето, оставил часовника и пръстена и избягал.

Преди дни групата се натъкнала на граждански служител на реда. Предложили му вместо за 500 евро, да му дадат сякаш златен пръстен за 200 лева Служителят на реда задържал един от измамниците за 24 часа, който след това бил продължен с още 72.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР