За третата контрола на ОФК от подготовката на отбора за

...
За третата контрола на ОФК от подготовката на отбора за
Коментари Харесай

Локомотив удари Спартак в интересна контрола

За третата контрола на ОФК от подготовката на тима за пролетния дял от шампионата на Втора лига противник беше воденият от отбор на. Мачът се игра на терен „ Трифон Иванов “ във Велико Търново и приключи с триумф за " железничарите " с 3:2.

стартира с петима юноши в стартовия състав на Локомотив, които се показаха добре през първото полувреме на инспекцията. Гостите поведоха след попадение на в 8-ата минута. Домакините изравниха в 15-ата минута след гол, маркиран от.

Отново Джунейт Яшар изведе „ черно-белите “ напред в резултата за 2:1 след непосредствено попадение от корнер в 20-ата минута. Плевенските футболисти изравниха за 2:2 след неточност в защитата на Локо в 25-ата минута посредством Джаксон Да Силва.

През втората част на мача в игра се появиха всички записани в тимовия лист и на двата тима. За домакините не взеха присъединяване младите и Стефан Иванов поради леки контузии, а на вратаря Христов беше дадена отмора.

Спартак (Пл) имаше късмет да означи попадение, само че ударът на Танев мина над напречната греда. Далечен пас на Славов към Цанков откри Стефанов, който бе спънат в наказателното поле и арбитърът Георги Давидов отсъди дузпа в 75-ата минута. Потърпевшият не сгреши и изведе домакините напред за 3:2.

Следващата контрола на ОФК Локомотив (ГО) е на следващия ден от 14:00 часа против ФК Локомотив 1929 (София). Мачът ще се изиграе на помощния терен до стадион „ Локомотив “ в квартал „ Надежда “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР