За поредна година месец преди новогодишните празници Община Монтана организира

...
За поредна година месец преди новогодишните празници Община Монтана организира
Коментари Харесай

Коледен базар никне в центъра на Монтана

За поредна година месец преди новогодишните празници Община Монтана провежда Коледен базар. В 10 дървени къщички, направени особено за ревюто, локални производители и търговци, ще показват творбите си и артикули, подобаващи за дарове и духа на Коледа, ще подредят обичайни лакомства, играчки, празнична декорация и занаятчийски произведения.

Празничните павилиони към този момент са ангажирани, само че и още търговци и производители желаят да се включат в самодейността, по тази причина площта на базара ще бъде увеличена, обявиха от локалната администрация. Маси и шатри, с изключение на на площад „ Жеравица ”, ще могат да се разполагат и на алеята от центъра до Общинския юношески дом.

„ Надяваме се по този начин да осигурим повече многообразие и празнично въодушевление на хората от града и региона и техните посетители за посрещането на Рождество Христово и Новата 2019 година. Освен това ще дадем опция и на бизнеса да показа производствата си ”, съобщи зам. кметът на Монтана Станислав Станоев. Коледният базар ще работи в интервала от 1 декември до 7 януари – Ивановден. Тарифата за наемна повърхност е утвърдена от Общинския съвет.
 koleda_montana1  koleda_montana2
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР