За поредна 8-ма година единствената по рода си инвестиционна симулация

...
За поредна 8-ма година единствената по рода си инвестиционна симулация
Коментари Харесай

Алчност, страх и очаквания – фактори определящи настроенията на пазарите

За поредна 8-ма година единствената по рода си капиталова симулация „ Левчето “, събра на едно място младежи искащи да покачат финансовата си просветеност. Събитието се проведено от младежката организация „ AIESEC in България “.

Специални гост-лектори на мероприятието бяха основният капиталов съветник на "Елана Трейдинг " Цветослав Цачев, ръководителят на Асоциация за „ Турбо Възход “ Благослав Михайлов, Джакомо Остин - умел водач в звено „ Управление на хора и настъпващи промени “ в компанията Paysafe и Николай Стойков ръководещ шеф на „ Alaric Securities “.

Водещите компании показаха своята работа и предадоха своя скъп опит в вложенията.

Експертите считат, че алчността, страхът, упованията и събитията са фактори, които дефинират настроенията на пазарите. Те са безапелационни в това, че има доста случаи, при които избрани пазарни настроения са довели до взрив или надлежно срив. А, с цел да дефинират по допустимо най-обективен метод капиталовата си тактика, трейдърите е добре да са наясно с страстите, които могат да ги завладеят. Така ще могат да ги разпознаят, с цел да не се трансфорат във зложелател на самите себе си.

Според капиталовият специалист Цветослав Цачев, в случай че всеки месец влагаме по 250 лв. при 8% възвръщаемост за 40 години ще се трансфорат в близо един 1 милион лв.. Цачев е на мнение, че най-добърия вид е спестяванията да бъдат ръководени от експерти, само че наложително съгласно подобаващия рисков профил на вложителя.

„ Пазарът е прелъстителен за доста хора, мъчно е да се каже дали ще е печеливш “, съобщи ръководещият шеф на „ Alaric Securities “. Според анализаторът COVID-19 ни е връхлетял ненадейно като кофа студена вода, която се е изляза върху хора на празненство. Николай Стайков е на мнение, че „ карантината под, която бяхме подложени е много груба скица. Ще бъде забавно дали още веднъж страните ще подхващат толкоз строги ограничения “.

Втората част на „ Левчето” е запазена марка на събитието и още веднъж съумя да предизвика предприемаческото мислене у младежите. Така към 140 участници имаха опция да се допрян до света на вложенията. Освен това по този метод те получиха скъпи познания за главните процеси и термини присъщи на фондовата борса. Основният стратегически сътрудник на събитието „ Alaric Securities “ даде общ награден фонд в размер от 1500 лева за 3-та участници създали най-голяма облага от вложенията.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР