За много хора най-вълнуващият секс си остава този, който се

...
За много хора най-вълнуващият секс си остава този, който се
Коментари Харесай

Звезди разкриха най-нестандартните места, където са правили секс

За доста хора най-вълнуващият секс си остава този, който се прави на ненадейно място, в ненадейно време. Звездите не вършат изключение, а някои от тях даже на драго сърце описват за претърпяното. Каналът във vbox7 споделя историите на някои от тях:

Криси Тийгън

Моделът показа пред Cosmopolitan, че най-нестандартното място, където е правила секс със брачна половинка си Джон Леджънт е било в аероплан . Двамата са пътували в първа класа към Тайланд. Самолетът е бил относително празен, по тази причина вместо да отидат в тоалетната, те просто се завили и никой от екипажа или пасажерите не е схванал какво се случва.
 Криси Тийгън Gulliver/Getty Images
Дженифър Лопез

В ТВ предаването Watch What Happens Live певицата показа, че най-необикновеното място за нея е било балкон .

Крис Дженър

Преди брачният партньор й да си смени пола, Крис и Брус са правили секс на борда на аероплан . Помислили са, че никой не ги е хванал, само че малко преди да кацнат, стюардесата е споделила по микрофона: „ Господин и госпожо Дженър, поздравления! Вие се присъединихте към клуба на хора, които са правили секс на борда на аероплан. По този мотив ви даваме бутилка шампанско “.-->

Чарли Шийн

Вероятно артистът е имал десетки ексцентрични места, където е правил секс. Но в ТВ предаването Watch What Happens Live той показа, че най-нестандартното място е било в асансьора на Айфеловата кула.

Ким Кардашиан

За риалити звездата и рапъра Кание Уест най-нестандартното място е било в киното .
               

A post shared by (@kimkardashian) on Oct 31, 2018 at 7:28pm PDT

Джерард Бътлар

Отново в ТВ предаването Watch What Happens Live Джерард Бътлар показа тази част от персоналния си живот. Няма по какъв начин да потвърдим думите му, само че той съобщи, че най-нестандартното место, където е правил секс е било...до вулкан.

И още:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР