За 20 - ти очакваме доста хора, защото ще участват

...
За 20 - ти очакваме доста хора, защото ще участват
Коментари Харесай

Рут Колева: Sofia Live Festival предлага качествена музика без компромиси

„ За 20 - ти чакаме много хора, тъй като ще вземат участие доста забавни непознати групи и реализатори “, сподели пред БНР певицата директно Рут Колева за, той ще се организира на закрито на 18,19 в Sofia Live Club , поради идните превалявания идващите дни.
„ А на 20 юни остава фестивалът да се организира в първичната му локация - обещаваща е прогнозата за неделя, по тази причина hug or handshake, Керана и космонавтите, Phuture Shock и Hayes&Y ще слушаме на Колодрума. Билетите за този ден не престават да са налични на предварителна продажба на цена от 20лв., а на място ще са 25лв. Влизането на територията на Колодрума ще бъде еднократно за деня “, сподели още в " Преди всички " Рут Колева.

По думите на известната певица концепцията за фестивала е от преди няколко месеца, с цел да покажем, че създателите от музикалния бранш, които половин година нямаха никакви изяви, че в действителност през това време те са творили изкуство:

" Да създадем нещо, което да даде късмет на качествените и забавни български актьори , както одобрени имена, по този начин и млади, готини и с капацитет, и гении, да получат сцена с една супер готина публика, със стрaхотен саунд, съвършена организация, на която те да покажат своето изкуство, новата музика, която са основали и тя би трябвало да бъде чута ", уточни още Рут Колева.

" Още повече, че в нашия град ни липсват качествени и концептуални фестивали от европейски вид , които са тематични, с взор към една съответна стилистика и публика, без взаимни отстъпки в неговата селекция и качество ", акцентира Колева пред БНР.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР