З аседанието на Временната комисия по проверка за установяване на

...
З аседанието на Временната комисия по проверка за установяване на
Коментари Харесай

Скандали и хаос в комисия, разследваща ГЕРБ

З аседанието на Временната комисия по инспекция за определяне на злоупотреби и нарушавания при разходването на средства от Министерски съвет, министерствата, държавните органи, държавни предприятия и сдружения с повече от 50 на 100 държавно присъединяване през последните 10 години и през днешния ден стартира със кавги, смяна на предварителния дневен ред и изявления на депутати без съблюдаване на протокола, оповестява Българска телеграфна агенция.

Народният представител от ГЕРБ-СДС Дани Каназирева изиска работата на комисията да стартира с чуване на районния министър Петя Аврамова, която е в Народното събрание.

Заседанието стартира напряко с втора точка - чуване на предприемача Светослав Илчовски, който съобщи, че "ГЕРБ са рекетьори ".

Илчовски уточни, че бил поканен през май 2017г. в безценен хотел в Монако от Иван Ангелов, притежател на компания "Градус ", като му е било поискано да бъдат формирани документи за мним оборот с компанията "Градус ". Илчовски добави, че е бил изнудван и за пари при напояването на площите, които обработва.

"Сигнали ще има, до момента никой не можеше да приказва, тъй като всичко беше следено от машината на ГЕРБ. Тези хора, ръководещите от ГЕРБ, бъркаха в джоба на всеки човек ", сподели Илчовски.

Има способени институции, дано бъде сезирана прокуратурата, само че тази комисия е с сменен предмет на работа, за добиване на дивиденти за идните парламентарни избори, сподели Каназирева и попита къде ще бъде импортиран отчетът от това съвещание на комисията. Каназирева дефинира чуването на предприемача като политически цирк и предизборна акция.

Няма доказателства за обвиняванията изнесени от Илчовски, има единствено един писмен сигнал, не може без съд и прокуратура да се произнасят присъди, уточни Дани Каназирева.

Народният представител Тома Биков уточни, че към този миг документи по обвиняванията на Илчовски не са получени, най-малко от парламентарната група на ГЕРБ-СДС. Мая Манолова, ръководител на Комисията, сподели, че документи има, само че те ще се прегледат на закрито съвещание на Комисията.

Манолова изиска от съвещанието да бъде отхвърлен националният представител Маноил Манев, за взимане на думата без позволение. Тази комисия е фарс, сподели Манев. Мая Манолова изиска и чиновниците на НСО да дойдат в залата и да вкарат ред, "ако не са абдикирали от отговорностите си ".

Запитан за достоверността на фотосите, на които се вижда министър председателят Борисов, нощно шкафче с пачки евро, кюлчета злато и револвер, Илчовски сподели, че "няма визия дали са били импортирани или са били там. Един човек ми сподели, че бил почерпил една женица с пет хиляди лв. да обслужи премиера ".

Светослав Илчовски твърди, че е бил изнудван през 2017 година за кухи обороти в порядъка на 60 - 70 милиона лв. с компания "Градус ".
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Съпругата гледа индийски сериал. – Скъпи, толкоз доста хора са влюбени, а не са дружно! Съпругът: – Ако знаеш, какъв брой доста са дружно, а не… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНие, европейците, се борим за това имунизацията да бъде международно публично благоТака притежателят, инженерът и строителят са дефинитивно оправданиТогава се чака и пазарното обединяване с РумънияЕто какво поучават от Агенцията шофьоритеСиндром на Гилен-Баре – демилиенизираща полиневропатияЕто какво демонстрират най-новите данни от профилираното наблюдаване на пазара на трудаНие не сме партия със стогодишен животНе пропускайте комедийния сериал в петък, от 21:00 ч., по NOVAСега е времето, в което свойствата на някои билки са най-силни и ще се запазят след изсушаването им, описват от канала Баба знае във Vbox.Общественият интерес се пази, увери ръководителят на комисията Иван ИвановОтстраняването на несъмнено про-френски водач е добра вест за Кремъл и опция да бъде препоръчана поддръжка без обвързването, което Париж изисква, написа в разбор за Vesti.bg Руслан ТрадДо какви заключения стигнаха изследователитеСинът им стана на две годиниКакво още сподели министър председателят в оставкаКойна Русева и Тото от „ Скандау “ стават част от престъпната поредност довечера от 22:00 ч. по NOVA Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР