Йоанна Темелкова, която вероятно ще гледаме и във втория сезон

...
Йоанна Темелкова, която вероятно ще гледаме и във втория сезон
Коментари Харесай

Звезда от „Братя“ става учителка

Йоанна Темелкова, която евентуално ще гледаме и във втория сезон на нашумелия сериал „ Братя “, изненада почитателите си – актрисата от спектакъл „ София “ и брачна половинка на Мартин Гяуров от Сатирата ще учи младоци на мурафетите в специалността.

„ Включих се в нов план, чийто живот занапред стартира.  Проект, който е ориентиран към вас. Моето присъединяване в него цели да помогне на тези, които търсят професионалния си път, на тези, които желаят да станат артисти, и на тези, които се двоумят накъде да поемат “ – написа тя в Инстаграм. Снахата в династията Гяурови нееднократно е споменавала, че актьорството е " на ръба на шизофренията ".

" То е безмилостно към личните усеща, страсти, разсъдък, надзор... Трябва да си самоуверен, с цел да станеш актьор, тъй като би трябвало да си праволинеен със себе си - с всичко, което СИ. Да си подготвен да те боли, да си подготвен да изстържеш себе си и да поставиш нечия непозната логичност да те ръководи. Може да звучи изродски, само че в действителност това е най-вълнуващото нещо на света! То е “другият живот ”, който всички толкоз доста все желаеме... Не е действителен и е за малко, само че е най-върховното преживяване! Велико нещо е изкуството. Просто велико ", споделя Темелкова във Facebook. Както се знае, нейната Лора в „ Братя “ е в основата на множеството интриги. Във финалните фрагменти от последния епизод на първия сезон тя седна в автомобила, който беше взривен, само че едва ли сериалът ще се лиши от наличието й.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР