Явно за пореден път отиваме на предсрочни избори. Това заяви

...
Явно за пореден път отиваме на предсрочни избори. Това заяви
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Толкова време ние имахме подозрения, че ни е инсталиран сламен човек, и те се оправдаха

Явно за следващ път отиваме на предварителни избори. Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов на влизане в постройката на Министерския съвет, където довечера се организира Коалиционен съвет в лидерски формат, оповестяват от БНР.
На него се чака водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, у която е проучвателният мандат, да заяви какво е реализирано в договарянията дотук. Атанасов сподели още, че би трябвало да се разиска дали депутати от " ИТН " не биха подкрепили препоръчан от социалистите кабинет:
" Нека да чуем какво ще рапортува госпожа Нинова, тъй като тя е мандатоносител и ще обсъдим по-нататъшните ходове. Това, че толкоз време ние имахме съмнения, че ни е конфигуриран сламен човек, се оправда. И за жалост отиваме за следващ път към избори.

Всеки е наясно в страната кой ги провокира и за какво. Но въпреки всичко сме длъжни да чуем всичко. Не знам дали няма някаква опция народните представители, депутатите от " ИТН " да се разграничат от този, който ги е конфигурирал, ще забележим ", разяснява Атанас Атанасов.

Според него в изтеклия запис от съвещанието на Демократична България няма нищо скандално и ръководителят на парламентарната група Христо Иванов няма защо да се извинява.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР