Японските власти възнамеряват да започнат издаването на "визи за разплод"

...
Японските власти възнамеряват да започнат издаването на "визи за разплод"
Коментари Харесай

В Япония започват да издават визи за разплод на чужденци

Японските управляващи имат намерение да стартират издаването на "визи за разплод " за увеличение на раждаемостта и превъзмогване на наклонността на застаряване на популацията, написа уеб сайтът Сора нюз, представен от Българска телеграфна агенция.
Визите ще се издават на жители на други страни и ще бъдат съвсем като тези за туризъм, работа или фамилните. Но въпросните документи ще бъдат оформяни доста по-бързо - единствено за един работен ден. На получилите визите ще бъдат приети всички транспортни разноски. Притежателите им от своя страна ще би трябвало да потвърдят, че са спомогнали най-малко за едно забременяване на територията на Страната на изгряващото слънце. Тези лица, които не съумеят да показват доказателства за "плодотворния си престой ", ще бъдат глобявани в размер на към 475 $.
Право да получат "визи за разплод " ще бъдат задгранични жители, които се явят в японските консулства по света. Печатите в паспорта ще бъдат с дълготрайност един ден, една седмица и един месец. Всеки претендент за този вид визи би трябвало да е навършил 21 години, да бъде в положително физическо и ментално здраве и да има приключено най-малко приблизително обучение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР