ОБЕДИНЕНИ НАЦИИ (АП) — Съединените щати заявиха в понеделник, че

...
ОБЕДИНЕНИ НАЦИИ (АП) — Съединените щати заявиха в понеделник, че
Коментари Харесай

Съветът за сигурност на ООН отхвърли подкрепената от Русия резолюция за забрана на оръжия в космоса

ОБЕДИНЕНИ НАЦИИ (АП) — Съединените щати обявиха в понеделник, че Русия предходната седмица е изстреляла спътник, който може да бъде част от въоръжаването на космоса, допустима бъдеща световна наклонност която членовете на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации осъдиха, макар че не съумяха да одобряват мярка против нея.

Резолюцията на Съвета за сигурност, направена от Русия, съперничи на тази, подкрепена от Съединени американски щати и Япония, която се провали предишния месец. Съперничещите планове се концентрираха върху разнообразни типове оръжия, като Съединени американски щати и Япония показаха оръжия за всеобщо заличаване. Руският план разиска всички типове оръжия.

Съединени американски щати и техните съдружници споделиха, че езикът, който 15-членният съвет разиска в понеделник, просто има за цел да отвлече вниманието на света от същинското желание на Русия: оръжие в космоса.

„ Кулминацията на акцията на Русия за дипломатическа машинация и прикриване е текстът пред нас през днешния ден “, сподели заместник-посланикът на Съединени американски щати Робърт Ууд пред съвета.

Руският дипломат в О...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР