ВВС обобщава ситуацията и перспективите. ЕС е санкционирал 27 руски

...
ВВС обобщава ситуацията и перспективите. ЕС е санкционирал 27 руски
Коментари Харесай

Какви санкции са наложени на Русия и как могат да се разширят

ВВС обобщава обстановката и вероятностите. Европейски Съюз е глобил 27 съветски физически лица и организации, включително банки, което ограничи достъпа на Русия до европейските финансови пазари и прекъсна достъпа ѝ до средства от европейски банки. Търговията сред Европейски Съюз и двата проруски анклава в Донбас е неразрешена. Обект на наказания са и 351 члена на Руската дума.

Две основни за защитата на Русия държавни банки към този момент нямат достъп до финансовата система на Съединени американски щати. Санкционирани са пет основни фигури от съветския финансов хайлайф, въведени са и ограничавания върху американски покупко-продажби, свързани с съветския народен дълг. Американски лица и компании не могат да развиват бизнес в Луганска и Донецка републики (ЛНР и ДНР).

Премиерът на Обединеното кралство Борис Джонсън разгласи наказания против пет съветски банки и трима крупни съветски предприемачи, само че сподели, че има „ подготвеност да разгърне спомагателни наказания “. Някои депутати считат, че държавното управление би трябвало да бъде по-твърдо и да се насочи към повече съветски...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР