Втора сватба се задава при шампионите ни в зимните спортове.

...
Втора сватба се задава при шампионите ни в зимните спортове.
Коментари Харесай

Успешен българин заведе Райна в Гърция, после поиска ръката й

Втора женитба се задава при първенците ни в зимните спортове. Най-добрият български сноубордист Радослав Янков предложи брак на своята другарка Райна Баталова. Това се случи след почивката на двамата в Гърция. Само преди дни красивата някогашна студентка в УНСС по финанси и мениджмънт влезе в третия месец и таткото се похвали с богатствата новина, че двамата чакат момиченце през декември.

32-годишният играч по сноуборд слалом Радо Янков е дружно с Райна повече от пет години. Той се впечатлява от нея, до момента в който тя е още ученичка. След това я чака да приключи и я кани да излязат. По това време кумуват на другари и околните им считат, че те скрито са подписали. " Рано е за честито ", признава по това време Янков. С днешна дата обаче първенецът ни е безапелационен, че откакто бебето се роди, ще подписа брак с избраницата си.

" Обожавам децата. Имам племенник Стоян, който също върви по моите стъпки със сноуборда. След триумфите ми го записахме в тима по сноуборд в Чепеларе, откъдето и аз съм тръгнал, и към този момент повече от пет години се състезава. Надявам се да продължи нагоре и да покори доста върхове в този спорт, а аз ще бъда зад него, с цел да му оказвам помощ и да го предизвиквам ", споделя Радо, който има концепция, откакто завърши да се състезава, да стане ски преподавател в родното Чепеларе.

" Не съумях да извърша задачите си на 100 % в този момент в тези олимпийски игри, приключих 15-и, само че оттук насетне се надявам на положително здраве, с цел да мога да се приготвям за новия сезон и да стартира както би трябвало ", твърди Радо. В момента младото семейство строи голяма къща в Чепеларе, а бъдещата майка избира да живее в столицата.

" Райна желае да се реалокира в София, тъй като опциите за развиване са доста по-големи тук, само че пък спокойствието в Чепеларе освен за тренировки, само че и за развъждане на дете, не е за подценяване ", твърди бъдещият баща.

Един от най-хубавите другари на Радо Янков - сътрудника му скиор Алберт Попов, също преди дни се похвали с вест в персоналния живот. 24-годишният състезател изиска ръката на приятелката си Дени с пръстен с елмаз. Това се случи на езерото Констанс в Германия и бе маркирано в инстаграм от бъдещата булка. Любовта сред двамата пламва около зимните спортове, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР