Всяка година се появяват нови и нови диета, които жените

...
Всяка година се появяват нови и нови диета, които жените
Коментари Харесай

Как Адел отслабна с повече от 40 килограма

Всяка година се появяват нови и нови диета, които дамите следват, а диетата " Сиртуин " е една от най-новите. Това е диетата, с която певицата Адел смъкна 45 кг и диетата е известна с това, че разрешава алено вино и шоколад.

Сиртуиновата диета е основана от диетолозите Ейдън Гогинс и Глен Матен. Те издават книгата The Sirtfood Diet: The revolutionary plan for health and weight loss. В нея разказват всички аспекти на хранителния режим. Точно тази книга стимулира певицата Адел да смъкна непотребните си килограми, написа уеб сайтът Life.dir.bg.

През годините певицата се е подлагала на какви ли не диети, само че когато среща Глей Матен всички се прекатурва за Адел. Той и изяснява, че благодарение на тази диета може да смъкна килограмите, които желае.

Какви храни се включват в диетата?

В диетата е разрешено консумирането на зелена салата, ябълки, цитрусови плодове, зелен чай, целина, елда, орехи, може да се приема първокачествен черен шоколад, неподсладено черно кафе, зехтин, ягоди,ядки, алено вино, магданоз, куркума, зеле.

Диетата има две етапи.

В първите три дни от седмицата се одобряват 1000 калории. Позволени са 3 смутита и едно хранене, богато на сурови храни. От четвъртия до последния ден от седмицата се одобряват по 1 500 калории.

Той се състои от 2 зелени смутита и две ястия, богати на сурова храна. Може да пиете зелен чай, кафе.

Втората фаза е поддържаща и тя трае 14 дни. Тогава още веднъж би трябвало да се опитате да не надвишавате 1 500 калории, като се придържате към позволените храни. През тази фаза можете да си позволите алено вино и мрачен шоколад.

Създателите на тази диета са безапелационни, че това не е фрапантна диета, а здравословен метод за събаряне на килограми, като даже може да се трансформира в метод на живот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР