Всичко ново е добре забравено старо. Тази максима е известна,

...
Всичко ново е добре забравено старо. Тази максима е известна,
Коментари Харесай

Черното е цветът в косите, който ще виждаме това лято

Всичко ново е добре забравено остаряло. Тази максима е известна, а и извънредно известна през днешния ден. Припомняме си го изключително добре напоследък, когато погледнем модата измежду облеклата и аксесоарите.

Но позабравените трендове се връщат и в косите на дамите и по този начин известните омбре и балеаж в естествени руси, медни и кестеняви нюанси отстъпват на добре познатия не от косите на 90-те черен цвят. Или най-малко това се случва при доста от известните българки, които напоследък, като че ли наговорили се, смениха цвета на косата. Кои го направиха до момента, вижте в канала във vbox7:

Джулиана Гани

Още по време на бременността си Джулката опитва с цветовете и се оказа, че тъмните нюанси ѝ отиват доста. Ето я и с черната коса, която по мнение на почитателите ѝ отива най-вече от всички визии до момента.
               

A post shared by (@djuliana_gani) on May 10, 2020 at 8:12am PDT

Сузанита

Певицата имаше тежък интервал, а новото начало означи и с нова прическа в явно настоящия за сезона измежду косите черен цвят.
               

A post shared by (@mvradova) on May 8, 2020 at 12:43pm PDT

Златка Райкова

Плеймейтката е следващото доказателно, че черното е цветът това лято. Промяната пристигна при нея по-скоро последователно, защото дълго време беше вярна на русото, което след това направи на омбре към кестеняво, с цел да премине към изцяло черен цвят.
               

A post shared by (@zlatka_raykova) on May 10, 2020 at 9:38am PDT

Джулия

Певицата постоянно е била в по-тъмните нюанси измежду косите, само че както се вижда, към този момент косата ѝ е изцяло черна. Заедно с нея Джулия промени и формата на веждите си.
               

A post shared by (@julia_bulgaria) on Apr 27, 2020 at 7:39am PDT

Лорена

Доскоро кестенявата коса на Лорена беше преобразена в изцяло черна. Като че ли смяната пристигна към рождения ден на певицата, която означи, че миналата година я е белязала с обич, само че и със самотност, загуби, уроци.
               

A post shared by (@lorenna_9) on Mar 23, 2020 at 8:11am PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР