Всичко е енергия, всички сме едно. Вселената, нашето енергийно и

...
Всичко е енергия, всички сме едно. Вселената, нашето енергийно и
Коментари Харесай

Просвещението

Всичко е сила, всички сме едно. Вселената, нашето енергийно и материално тяло, нашите мисли, планове, схващане, животни и растения, даже и неограничената материя. ВСИЧКИ съдебномедицинска експертиза СВЪРЗАНИ ЧРЕЗ ЕНЕРГИЙНИТЕ ПОЛЕТА.

Третото схващане

разказва новото усещане, което вижда Вселената като динамична сила. 

 ТРЕТОТО СЪЗНАНИЕ НА НЕБЕСНОТО ПРОРОЧЕСТВО

Оглеждайки се към нас, към този момент не можем да считаме, че всичко е направено от материя. След откритията на актуалната физика започваме да възприемаме Вселената като голямо енергийно поле, квантов свят, в който всички феномени са взаимосвързани и имат способността да реагират.

Ние знаем, че човек има достъп до тази универсална сила. 

Можем да го проектираме на открито с нашите мисли и планове, влияейки върху действителността, както нашата лична, по този начин и тази на другите. Така стигаме до извода, че човек може да поддържа връзка с природата. 

Третото схващане ни приканва да опознаем

и да се настроим към хубостта, която ни заобикаля. Ако се фокусираме върху хубостта на природата, ще усетим активирането, което тя носи в нашето енергийно поле. Растенията излъчват енергийни сили, потребни за индивида. Индианците са познавали доста добре тези свойства на растенията. 

Когато имаме потребност от повече активация, ние би трябвало да отидем в гората и с протегнати ръце да прилепим гърбовете си към някое дърво, с цел да бъдем заредени от силата му. Идеята, че можем да накараме избрани събития в живота ни да се случат рано или късно, според от метода, по който мислим, да ви очарова.

 ТРЕТОТО СЪЗНАНИЕ НА НЕБЕСНОТО ПРОРОЧЕСТВО

Спомнете си по какъв начин се чувствахме като деца, играейки нова игра, учейки разпоредбите и вълнувайки се от новите благоприятни условия, които тази нова игра ни предлага. Запазете в сърцата си вълнението, любознанието, интереса и желанието да опознаете една нова игра на живота, която ще ви накара чудесата да се случат в живота ви.

Декларирайте чисто желанието си да създадете нов вълшебен живот. 

Вселената е чиста сила.

Ние сме съ-творци посредством нашите мисли и нашите планове. Фокусирането върху хубостта покачва силата ни. Възприемането на сила покачва нашите трептения.  
Само когато видите висшето Аз на другия,  ще може да видите своето лично висше Аз, защото нашите висши Аз-ве са тези, които знаят тази връзка и че всички сме едно. 

Нашият върховен Аз работи като огледало. Погледнете своето висше Аз в огледалото, и когато срещнете различен човек. По този метод повишавате своята и тяхната осцилация, тъй че да можете да получите доста известия от мъдрото висше Аз и на другите. 

 ТРЕТОТО СЪЗНАНИЕ НА НЕБЕСНОТО ПРОРОЧЕСТВО

Когато се свързвате с другите и обменяте сила, изграждате солидна основа, която да ви поддържа в моменти на подозрение. Всяка връзка или просветление, което вършиме с другите, които също се развиват, ще ви издигне до по-високо равнище на схващане, поток и продан на сила и ще направи всяка смяна в живота ви по-лесна. 

Вашата лъчиста сила визира всички. Енергията дава отговор на упованията ни. Потърсете известията в събитията от деня. Ние самите би трябвало да станем смяната, която желаеме да забележим в света.

Източник: prosveshtenieto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР