Всички пътища във Варненска област са проходими при зимни условия,

...
Всички пътища във Варненска област са проходими при зимни условия,
Коментари Харесай

Пътищата в страната са проходими при зимни условия

Всички пътища във Варненска област са проходими при зимни условия, заяви дежурният в регионалната администрация. Във Варна градският превоз се движи обикновено,в крайните квартали има заледени тротоари и пътни сектори. Пристанището и летището работят обикновено.

Пътищата в Силистренско да проходими при зимни условия, оповестяват от Областно пътно ръководство. Машини са излезли да чистят още преди среднощ. Имало е сигнал за един самоаварирал тежкотоварен камион. Разчистени са сериозните сектори в района.

Не е имало затваряне наложително на пътищата.

Обстановката е спокойна поради дребното количество сняг, което е паднало.

Има прогнози обаче за по-сериозен снеговалеж в края на месеца, когато се чака и по-усложнено състояние по републиканската пътна мрежа.

В Хасково поривите напразно са 110 километра в час. Малко преди 8 часа мощният вятър изкорени и събори голяма топола на кръстовище в центъра на града.Няма потърпевши коли и хора.Движението е блокирано до отстраняването на дървото. Рано сутринта в двора на учебно заведение " Шандор Петьофи " е паднал ламаринен покрив от прилежаща постройка. В това време е нямало деца. На телефон 112 са получени десетки сигнали за паднали дървета.

Пътищата в област Добрич са проходими при зимни условия, републиканската пътна мрежа се почиства от 17 машини на пътноподдържащата компания, осведомят от Областното пътно ръководство. Няма подадени сигнали за закъсали коли и бедстващи хора.

Заради разкъсване на проводници в четири села от община Балчик – Сенокол, Дропла, Пряспа, Кремена и част от Змеево, няма ток. Екипи на електроразпределителното сдружение, работят по премахване на проблемите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР