Всички хора се държат по-добре в началото на връзката, когато

...
Всички хора се държат по-добре в началото на връзката, когато
Коментари Харесай

Мъжете от 3 зодии са токсични партньори

Всички хора се държат по-добре при започване на връзката, когато още се пробват да завоюват и впечатлят половинката, и занапред се опознават с нея. Но някои от мъжете след това демонстрират същинския си темперамент. Могат да станат ревностни, контролиращи и токсични. Вижте кои са те, съгласно " Times Of India ".

Овен

Представителите на тази зодия ви карат да предизвиквате себе си, да се вълнувате и първоначално са доста забавни - с опит, с оферти за завършения, постоянно дейни и така нататък Но би трябвало да знаете, че огромна част от Овните са егоисти и ще ви карат да плачете постоянно, без това да ги трогва. Искат да получат това, за което мечтаят и постоянно да са прави - по тази причина вашето мнение няма значение за тях и няма да ви изслушват или да разрешат да се месите в живота им. Крият сензитивната си страна и се трансформират в дистанцирани, жестоки, студени и нападателни - наскърбяват ви и ви нараняват. Токсични са.

Близнаци

Много общителни и обществени зодии, с които няма да ви е скучно. Интересното е, че употребяват интелекта и мозъка си, даже когато са влюбени. Приятелски настроени са, адаптивни, подготвени за завършения, занимателни, само че след време демонстрират и другата си страна. Стават страшни - могат да ви накарат да се чувствате като най-лошия човек на света. Когато се ядосат доста, не помнят за любовта и уважението, и стават доста контролиращи. Държат се с вас, като че ли сте тяхна движимост и би трябвало да им давате доклади. Задушават ви и нямате персонално пространство, написа teenproblem.

Водолей

Много интелигенти зодии и ексцентрични - несъмнено има с какво да ви впечатлят. Те са същински революционери и бунтари и ще ви завоюват с харизмата и концепциите си. Но, защото за тях идеите са по-важни и не са измежду най-емоционалните, след това стават доста студени, дистанцирани и постоянно не помнят за вас. Занимават се с други неща, не обръщат толкоз внимание на връзката. Твърди и решителни са, не може да ги трогнете. Не се доверяват елементарно и непрестанно ще ви наблюдават и ще опитат да схванат дали не ги лъжете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР