Всеки любопитен детайл от живота на добилата световна популярност измамница

...
Всеки любопитен детайл от живота на добилата световна популярност измамница
Коментари Харесай

Изложба на Анна Сорокин със скици, направени в затвора

Всеки любопитен подробност от живота на добилата международна известност измамница Анна Сорокин, откраднала стотици хиляди долари под прикритието на подправена идентичност, продължава да вълнува света. След като историята й оживя на дребния екран в сериала по Netflix " Inventing Anna ", тя към момента има с какво да ни изненада в задния си джоб.

В петък тя провежда галерия на свои картини, направени с молив в ареста на Ориндж Каунти. Колекцията включва 20 творби на изкуството, нарисувани Анна. Преди мистериозната галерия да бъде открита, гостите на събитието са почерпени с коктейли с любопитни имена като „ Anna on ICE “ и записано известие от самата нея, пишат от “Variety”. Разбира се, самата Делви не съумява да участва по явни аргументи.
 Джордж Сорос: 25 май 2022 | „ Нашата цивилизация може и да не оцелее. Руската инвазия в Украйна може да е началото на Трета международна война “....
„ Здравейте на всички, аз съм Анна Делви. Развълнувана съм да покажа първата си галерия с творби на изкуството. Това е сбирка, която сътворих в ареста на Ориндж Каунти. Исках да уловя някои от моментите от миналите години - както непоказвани до момента, по този начин и добре познати, като използвах ограничавания набор от средства, с който разполагах в ареста. Вероятно си мислите, че знаете доста за мен, само че това е началото на разказването на моята история, моя роман от моята позиция. Надявам се да се насладите на шоуто.”

Картините са били показани по екстравагантен метод - в златни рамки и благодарение на манекенки с маски от черни чорапогащи на главата. След като моделите са създали тур с творбите, присъстващите са инструктирани да се реалокират на друго място в хотела, където да видят изложбата в нейната целокупност. Колекцията на Делви е била оценена за внушителната сума от 400 000 до 500 000 $ съгласно куратора Кристофър Мартин. Сорокин протяга самоуверено ръка към изкуството, като поръчката е, че копия от истинските рисунки са пуснати за продажа с начална цена от 250 $, като цената ще нараства след продажбата на първите 250 екземпляра.

„ Тя извърши някои противозаконни неща, направи неточности и в последна сметка отиде в пандиза за това “, сподели Мартин. „ Но този път тя се пробва да влезе в света на изкуството по друг метод – като художник. И тя явно има гений. "

Преди даже да бъде открита, изложбата беше необятно отразена от пресата със заглавия във водещи издания „ New York Post “, „ Daily Mail “ и „ Rolling Stone “. Това е още едно доказателство, че Делви ловко лавира в обстановката, която се намира и провокира публичното внимание за следващ път, въпреки към момента да е зад решетките. Вероятно, сходно на приходите от скорошната поредност на Netflix за нейните случки, всички средства, които Сорокин получи от продажбите, ще бъдат употребявани за погасяване на задълженията й. А ние сме сигурни, че занапред ще излизат нескрито любопитни елементи от историята на дамата съумяла да убеди своите познати, близки другари, банкови институции и други, че е богата наследничка на немска фамилия и има обилни суми.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР