Изглежда, че гримьорката Лиза Армстронг е показала подкрепата си за

...
Изглежда, че гримьорката Лиза Армстронг е показала подкрепата си за
Коментари Харесай

Лиза Армстронг „показва подкрепа“ за Джовани Пернис от Strictly след твърдения за „злоупотреба“ на Аманда Абингтън

Изглежда, че гримьорката Лиза Армстронг е посочила поддръжката си за професионалния танцьор Джовани Пернис, откакто той отхвърли изказванията, направени за " застрашителен или афектиран " по време на подготвителните си сесии с Аманда Абингтън.

Слуховете са, че италианският танцьор е напуснал танцовото съревнование на BBC, обещавайки да почисти името си след вътрешно следствие. Лиза - която е някогашна на Ант Макпартлин и началник на грима в шоуто - наподобява е посочила поддръжката си за него, като е харесала изказване, в което Джовани прекъсва мълчанието си по отношение на изказванията.

Съобщава се, че Аманда е споделила другари, че Джовани е бил " абразивен " по време на тренировките за шоуто и в последна сметка тя се отхвърли от надпреварата, като се базира на " медицински аргументи ", а в този момент танцьорът Strictly си сподели думата. В обява в обществените медии Джовани написа: „ За моите скъпи почитатели, вие ще бъдете също толкоз сюрпризирани, колкото и аз, че тази седмица бяха направени обвинявания по отношение на м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР